Replies: 1,696Views: 240,608Started: Aug 8, 2005, 12:26 PMPage 44 of 57
Post #1291 · Sep 6, 2006, 2:25 PM
Hajka je mozda neopravdana ali drago mi je da je tako jer se tu radi o srpskim narodnjacima i krsenju pravila pred bitnu utakmicu a da nije zestoko sankcionirano sutra bi to napravio netko drugi i platio kaznicu od 30.000kn i jebiga a to ne vodi nigdje. Zato ako imas sta zamjerit nemoj zamjerat Bilicu neke degenericima koji su pustili na cjedilu hrvatsku. Ako moramo izgubit od rusa neka, bar cu znat da to nije zato jer je ekipa hopsala na cajkama proslu noc.
Post #1292 · Sep 6, 2006, 2:29 PM
Post #1293 · Sep 6, 2006, 5:08 PM
Evo ti bod protiv Rusa. Vise nego dovoljno s obzirom na ozljede i "mentalne ozljede".
Post #1294 · Sep 6, 2006, 5:28 PM
@ Egon
Ako budem u krivu jo? bolje, nitko sretniji od mene, ali sumnjam da ce biti tako...
Nitko sretniji od tebe
Niti jedan od ona tri papka nije falio.... dobro smo igrali... svaka čast ekipi
Post #1295 · Sep 6, 2006, 5:46 PM
Bravo na?i, ba? lijepa utakmica s obzirom na teren, samo sam četiri puta opsovao, ne znam kada se to posljednji put dogodilo.
Post #1296 · Sep 6, 2006, 8:01 PM
Svaka cast, s obzirom da nema onih pijandura, nije bilo niti simica i simunica te tudora (zbog kartona).
Post #1297 · Sep 6, 2006, 10:01 PM
Iskreno rečeno mislim da smo mogli ipak malo bolje od ovoga, jer i Rusi se nisu ba? ne?to pokazali. Istina falilo je tu dosta karika tako da realno gledano treba biti zadovoljan i bodom. Ali uvijek ostaje onaj ?ta bi bilo... ili ?ta da...
Post #1298 · Sep 7, 2006, 3:19 AM
trebalo bi tamo na onom terenu krumpire posadit!
Post #1299 · Sep 7, 2006, 6:01 AM
Burke wrote:
trebalo bi tamo na onom terenu krumpire posadit!
Ne vriđaj zemlju na kojoj kunpiri rastu
Post #1300 · Sep 7, 2006, 7:43 AM
Ali uvijek ostaje onaj ?ta bi bilo... ili ?ta da...
Mo?da bismo izgubili, a mo?da bi takav čin bio temelj za buduće poraze. Inače, postoji teorija po kojoj su pitanja "?to bi bilo da je bilo drugačije" besmislena, a zove se determinizam (postoji i ne?to "mek?a" teorija kompatibilizam), pa mo?da promijeni? mi?ljenje o takvim pitanjima kada je prouči?.
Post #1301 · Sep 7, 2006, 9:23 AM
Da je Hrvatska dobila Australiju nebi Italija bila svjetski prvak
Post #1302 · Sep 7, 2006, 1:36 PM
[/url]
Post #1303 · Sep 7, 2006, 1:42 PM
Post #1304 · Sep 11, 2006, 12:56 PM
Skočić do daljnjega ostaje na klupi, prema 24 sata. Ispričavam se zbog jučera?nje informacije da je dobio otkaz. Ljudi koji su mi to prenijeli očito su bili neinformirani.
Post #1305 · Sep 11, 2006, 10:42 PM
Laky wrote:
Skočić do daljnjega ostaje na klupi, prema 24 sata. Ispričavam se zbog jučera?nje informacije da je dobio otkaz. Ljudi koji su mi to prenijeli očito su bili neinformirani.
Iskreno, ja bi volio da je dobio nogu Vratite nam Scoriu!!!!!!
Post #1306 · Sep 12, 2006, 7:21 AM
Ja ne bi, ?ao mi je malo čoveka, iako se ovako sa strane čini da radi neke gluposti. Ponekad mi se čini da bi on volio da mu je cijela momčad sastavljena od igrača kao ?to su Kerkez, Pri?ć, Linić i Tadić. A brijem da Tonita nije stavio od straha da igrač koji sjedne na klupu umjesto njega ne digne pobunu.
Bez obzira na trenera, ovo bi bio idealan trenutak za podmlađivanje momčadi, kad su već usrali sezonu (treći put zaredom) u 9. mjesecu, bar nek naprave ne?to korisno za sljedeću.
Post #1307 · Sep 12, 2006, 10:06 AM
?teta za Rijeku... ja moran reći da me Hajduk ove sezone ugodno iznenadia..sad su kući varteks i dinamo... uf .. kako bi dobro bilo dobiti dinama
"ODLUKA koju sam donio je konačna, vi?e ne računam na ?arića i Bolića. Oni nisu u nikakvim planovima ?to se tiče mene i nogometnog kluba Rijeka, niti u drugoj momčadi ili "na ledu" - rezolutno je odmah na početku razgovora trener Rijeke dao do znanja kakav je status otpisanog dvojca.
"Najmanje ?to su njih dvojica mogli napraviti je ostati uz momčad kada na poluvremenu gubimo 2:0, pogotovo u ovako te?kom trenutku za klub. Time ?to su tako ostavili suigrače, mirno sjeli u svoje automobile i oti?li, jasno su dali do znanja koliko im je stalo do kluba", komentirao je Skočić odlazak Bolića i ?arića kada su na Kantridi u subotu zamijenjeni na poluvremenu utakmice sa Osijekom.
"Sam sam donio odluku, ali me predsjednik Je?ić podr?ao i bez njega ne bih to mogao napraviti. U mojoj svlačionici vlada demokracija do onda kada se ne prijeđe granica, a Bolić ju je pre?ao već u Koprivnici, kada sam ga drastično novčano kaznio", komentirao je Skočić dr?anje predsjednika kluba u najnovijoj krizi koja potresa Kantridu, ali i podsjetio da skupocjenom bosansko-hercegovačkom pojačanju ovo nije prvi put da kr?i klupsku disciplinu u kratko vrijeme koliko je u klubu.
"Bolić mi je u Koprivnici, kada sam ga zamijenio sva?ta izgovorio i opsovao, tada sam mu odrezao te?ku novčanu kaznu jer je nedopustivo da se tako pona?a; vrijeđajući mene, vrijeđa i suigrača koji ga je zamijenio. Ovaj put su on i ?arić okrenuli okrenuli leđa meni i ekipi.", ponovio je Skočić i naglasio kako njemu nije bitno ?to je Bolić doveden kao zvučno pojačanje, a ?arić kapetan momčadi, jer pravila su jednaka za sve.
Trener Rijeke je odbio mogućnost pomilovanja "bjegunaca" i rekao kako nije s njima poslije toga razgovarao, kao i to da ni jedan ni drugi nisu izrazili ?aljenje zbog svog postupka: "Nisam razgovarao s njima, ovaj put sam morao reagirati, jer pogre?ke su se akumulirale."
Skočić je odlučno odbacio da ovakve drastične mjere provodi u strahu od smjene: "Borac sam i svakog mogu pogledati u oči, ne bojim se smjene, bez obzira do?la ona za dan, mjesec ili godinu. To je normalna stvar u trenerskom poslu."
Armada je već odavno zauzela neprijateljski gard prema Skočiću skandiranjem imena njegovog prethodnika Scorije: "Armada ima pravo skandirati kome ?eli i mene to ne smeta. Ne ?elim se nikome dodvoravati, ali pitanje je koliko oni mene poznaju. Oni su sjajni navijači i toliko puta su nas nosili do uspjeha i podr?avali kada nismo dobro igrali", zaključio je Skočić.
Izvor: Index.hr
Post #1312 · Sep 18, 2006, 12:50 PM
Bolića je trebalo i ranije potjerati, ?tovi?e nije ga se trebalo ni dovoditi.
Post #1313 · Sep 18, 2006, 6:58 PM
Ma nek skočić ne sere... bahat je ko i kranjčar... svaki kurac mu je kriv za poraze osim njega samoga.... ba? mi ide na jetra... ispao je iz europe, popu?io super-kup, u prvenstvu smo u kurcu... ... i sada taj govnjar potjera ?arića koji je legenda kluba i kapetan ekipe... koji idiot e... jebote... pa u toj ekipi vi?e niti nema riječana... radman, linić, sharbini i tadić griju klupicu, ?arića je potjerao... za?to sada da idem na utakmicu??? Gledat domaće dečke iz slavonije?! Ma sramota.... ja sam svoje navijanje na stadionima zgotovio za ovu sezonu
Nakon ?to je povukao svoje "radikalne" poteze atmosfera u klubu je sigurno postala ful pobjednička... sad sigurno svi ba? ?ele bit prvi na tablici... ma daj molim te, ako ne ispadnemo iz lige bit će dobro... da nam bar dinamo u sljedećem kolu uvali petardu pa da svr?imo s tim skočićem konačno... a do tada navijam za nk grobničan... oni bar imaju srca
Post #1314 · Sep 19, 2006, 7:35 AM
Herri wrote:
navijam za nk grobničan... oni bar imaju srca
Da cha!
Post #1315 · Sep 19, 2006, 9:12 AM
A teren im je obnovljen kolko sam vidio pred malo, al neznam kad su ga obnovili.
Post #1316 · Sep 19, 2006, 6:18 PM
Kuze jebem ti m****
Sad Dinamo igra protiv Grobnicana u kupu i sta budala kaze na press konferenciji... Da, sad igramo protiv Čavla i onda se podsmjehne i kaze ustvari Grobnicana. Ma mrs... kakvo ne postovanje. Ma sramota. Uopce nije gospodin, ni fair borac. Eto tako.
Post #1317 · Sep 19, 2006, 6:37 PM
Nebi li in se Nafta? ponovia
Post #1318 · Sep 19, 2006, 7:56 PM
Frustriran je zbog Oksera (Auxerrea).
Post #1319 · Sep 19, 2006, 8:47 PM
pa ?to su se oni nadali proći?
Post #1320 · Sep 19, 2006, 9:08 PM
@ Firedule Da, a zamisli... jo? onaj podjebava... kao "dinamo se ozbiljno sprema za utakmicu kupa" i onda onaj tamo jeca "igramo protiv čavla... ne ne ne... čavle je mjesto, klub je grobnički".... a naravno, mjesto je Mavrinci, a klub Grobničan.... a da ih grobničani ohrabreni domaćim vinom prebiju ako ni?ta drugo
Nikola je "lower Grobnik" hehehe.... sigurno se na?estio na tekmu
Sign in to reply
Replies are available for existing members only! For now 😅