Nogomet

Replies: 1,696 Views: 240,595 Started: Aug 8, 2005, 12:26 PM Page 52 of 57
Post #1531 · Dec 7, 2006, 5:45 PM
Petric ide u Celtic, Nikinih prvih 100 dana u Porthsmoutu... Uuuuuuu
Post #1532 · Dec 7, 2006, 7:55 PM
Rukavina dolazi u Hajduk!! Yes, sad ćemo pokupit prvenstvo :thumbsup:
Post #1533 · Dec 8, 2006, 10:50 AM
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Post #1535 · Dec 15, 2006, 7:27 AM
User posted image
IZ UPRAVE Rijeke dobili smo informaciju da su nogometni klub Rijeka i Goran Rubil postigli načelni sporazum, kojim će se do kraja tjedna raskinuti ugovor s ovim veznim igračem.

Trener Rijeke, Milivoj Bračun dr?i kako je Rubil nezadovoljan tretmanom u klubu i ?eli ga ?to prije napustiti.

"Svaki igrač koji nije zadovoljan mo?e napustiti klub, to je neupitno. Goran Rubil vi?e nije u mojim planovima i mo?e promijeniti sredinu." - rekao je u razgovoru za Index Milivoj Bračun.

Marinko Koljanin, sportski direktor ovog riječkog kluba, potvrdio razilazak s Goranom Rubilom.

"Goran Rubil vi?e nije u u?im planovima trenera Bračuna, a kako je nezadovoljan statusom u klubu, zajednički smo odlučili razvrgnuti ugovor. Dogovor je za sada načelni, ali očekujemo da se slu?beno dogovorimo do kraja tjedna. Rubilu ?elimo sreću u budućem klubu." - napomenuo je u razgovoru za Index Koljanin.

Posljednji novinski napisi Rubila sele u Split, koji bi tamo, sa statusom slobodnog igrača, bio dočekan ra?irenih ruku.

Sportski direktor Hajduka, Tomislav Erceg, napominje kako je Rubil vrlo interesantan igrač, koji bi lako mogao zavr?iti u Hajduku.

"Rubil je svakako interesantan igrač, ali sve podatke o njemu znam iz medija. Treba ga pogledati i procijeniti iz prve ruke. Ukoliko zadovolji, pridru?it će nam se. - rekao je u razgovoru za Index Tomislav Erceg.

Izvor: Index.hr
Post #1536 · Dec 15, 2006, 10:18 AM
Ma naravno, jebem im mater!
Post #1537 · Dec 15, 2006, 8:49 PM
LP izvlacenje:

FC Porto (POR) v Chelsea FC (ENG)
Celtic FC (SCO) v AC Milan (ITA) :)
PSV Eindhoven (NED) v Arsenal FC (ENG)
LOSC Lille M?tropole (FRA) v Manchester United FC (ENG)
AS Roma (ITA) v Olympique Lyonnais (FRA)
FC Barcelona v Liverpool FC (ENG)
Real Madrid CF (ESP) v FC Bayern M?nchen (GER)
FC Internazionale Milano (ITA) v Valencia CF (ESP)[/b]
Post #1538 · Dec 15, 2006, 9:12 PM
već sad najavljujem prolaz Celtica :thumbsup:
Post #1539 · Dec 15, 2006, 9:15 PM
FC Barcelona v Liverpool FC (ENG)

Da spra?imo te engleske pedere i sve 5 :thumbsup:
Post #1540 · Dec 15, 2006, 10:36 PM

BAYERN GAZI !!!
Post #1541 · Dec 15, 2006, 11:34 PM
sla?en se s oba navedena :thumbsup:
Post #1542 · Dec 16, 2006, 11:47 AM
FC Porto (POR) v Chelsea FC (ENG)

Trebam li reci? No dobro: Chelsea
Post #1543 · Dec 16, 2006, 11:49 AM
m4t3 wrote:
već sad najavljujem prolaz Celtica :thumbsup:

Ma koji Celtic, MILAN dobiva :)
Post #1544 · Dec 16, 2006, 11:54 AM
Slazem se s Crystalom :thumbsup:
Post #1545 · Dec 16, 2006, 12:04 PM
Burke wrote:

BAYERN GAZI !!!

Potpuno se slazem! :clap:
Post #1546 · Dec 16, 2006, 4:39 PM
crystal wrote:
[quote="m4t3"]već sad najavljujem prolaz Celtica :thumbsup:

Ma koji Celtic, MILAN dobiva :)[/quote]

Koji si ti amater, to su mislili i oni koji su se kladili na Manchester kad san ja stavia na Celtic...

U will C :thumbsup:
Post #1547 · Dec 18, 2006, 1:20 AM
PSV Eindhoven (NED) v Arsenal FC (ENG).

PUCAT ĆE TOPOVI!!!
Post #1548 · Jan 9, 2007, 11:40 PM
Nismo dugo ni?ta tu raspravljali....

Ba? me zanima ?ta mislite o svim ovim kupovinama igrača ?to se sada događaju u hrvatskoj ligi (čitaj dinamo i hajduk) ?

Po meni je sve to licemjerno... bacaju milione na neko svoje glupo natjecanje, a dr?ava ih je oslobodila dugova... to je po meni sramotno, porezni obveznici sve to plaćaju, a neki jadnici se i vesele zbog toga... u?as, krv mi se sledi kada vidim kako upropa?tavaju hrvatski nogomet ?:doh: ?:doh: ?:doh: ?:cry: ?:cry: ?:cry:

Ka?e Bandić "dinamo je zagrebački simbol, brend"... jeaaaaaa.... i Ban Jelačić je simbol, pa ipak ima ptičji drek na ramenu i ne treba mu 20 miliona svake godine.... :twisted:
Post #1549 · Jan 9, 2007, 11:59 PM
Ja jedva čekan viti Rukavinu na Poljudu!
Mislin da kupovina igrača nije ni?ta licemjerno i čudno. Meni je čudno kad se potro?e milijuni a igrači ne igraju.. ka anderson u dinamu a mislin
da ni carlosu nije veća minuta?a bila. Isto tako trener je otpisa Nowotny-a koji je bija najskuplji transfer lani.. ne znan jeli taj lik ukupno 5-6 utakmica i odigra.. :eh:
Post #1550 · Jan 10, 2007, 10:00 AM
Mah, nitko nema vizije, samo se kupuje, prodaje i otpu?ta, u Dinamu se svaki prijelazni rok promijeni pola ekipe. Sudeći po tome ?to je jedino Ku?e oti?ao iz Dinama, ispada da je on kriv za proma?ene dovedene igrače, Agića, Nowotnya, Cvitanovića, Andersona i ekipu. Jebo ih Mamić.
A ?to se Hajduka tiče, ista priča, samo s manje novaca. Ljetos im je ekipa izgledala kao ?vicarski sir, pa su pred početak sezone naslagali pola tuceta igrača i sada kada ih je Vulić uspio malo poslo?iti i boriti se za prvaka nastaje galama, kupuje se na veliko, pretpostavljam zato ?to su sponzori ?ivnuli nakon dobre polusezone, pa treba iskamčiti ?to vi?e provizija i slično.

Sve to djeluje neplanski, uvijek neko shopping ludilo, jo? malo pa Dinamu neće sva pojačanja stati u isti kadar, i ovako se guraju.
Stabilni klubovi kupuju jednog do dva igrača godi?nje i isto tolikopu?taju odnosno prodaju.

Za?to bi se Tudor trebao vratiti u Hajduk? Kog će im on boga? ?ta? Samo zato jer postoji mogućnost, odmah se panika stvara. Ne ka?em da to mo?da ne bi bilo dobro, ali nije Tudor neki Spasitelj, pa da se ne propituje mo?e li to biti gre?ka.
Post #1551 · Jan 10, 2007, 10:01 AM
Galama ljudi, samo se dize galama...
Nogomet je samo tudja platforma za nesto. Kao i politika.
Post #1552 · Jan 10, 2007, 10:45 AM
barufa wrote:
Za?to bi se Tudor trebao vratiti u Hajduk? Kog će im on boga? ?ta? Samo zato jer postoji mogućnost, odmah se panika stvara. Ne ka?em da to mo?da ne bi bilo dobro, ali nije Tudor neki Spasitelj, pa da se ne propituje mo?e li to biti gre?ka.

Pa za?to nebi do?a ako je to moguće? U Juventusu samo propada na klupi, a tu bi igra u prvom timu i poveća ?anse da ostane u reprezentaciji... :cool:
Post #1553 · Jan 10, 2007, 12:59 PM
Pa za?to nebi do?a ako je to moguće? U Juventusu samo propada na klupi, a tu bi igra u prvom timu i poveća ?anse da ostane u reprezentaciji... :cool:

Da, ali odakle uvjerenje da bi on pomogao Hajduku? Znam ja da njemu to mo?e pomoći, ali valjda klub treba gledati i svoje interese
Post #1554 · Jan 10, 2007, 1:42 PM
Tudor je odličan igrač, ne triba Hajduku "uvjerenje" da će Tudor pomoći, on je svojon igron i kvaliteton to pokaza
Post #1555 · Jan 10, 2007, 2:45 PM
m4t3 wrote:
Tudor je odličan igrač, ne triba Hajduku "uvjerenje" da će Tudor pomoći, on je svojon igron i kvaliteton to pokaza

Ne ka?em da nije odličan, ne znam, vrijeme će pokazati. Mislim, neupitno je da čak i ovako skaramboliran puno mo?e donijeti Hajduku, ali ako oni ka?u da gledaju u budućnost, stvaraju dugoročno ekipu, ?ta će im on ako će otići nakon prve bolje ponude ili će u penziju nakon jo? jedne jače ozljede.
Post #1556 · Jan 10, 2007, 3:46 PM
Nije toliko skaramboliran, ima neku bakteriju u zglobu :cry:
Post #1557 · Jan 10, 2007, 6:15 PM
Hehe, prije mjesec dana sam čitao da tudor prekida sezonu, a sada je on opet veliki mačak :roll: :roll: :roll:
Meni je općenito ?ao toga ?to se ne stvara neki novi igrački kadar.... po meni je sramota da dinamo, hajduk i rijeka koji imaju jake omladinske pogone kupuju neke istro?ene igrače - otpatke iz drugih klubova. Dugoročno je to totalna banana. Domaći dečki će igrat sa srcem i dovest publiku... men ise neda gledat 5 slavonaca i 5 bosanaca na kantridi..... čemu? Onda mogu navijat i za bilo koji klub ako on nema nikakvu poveznicu sa gradom, osim imena.... jadno mi je sve to.... mislim da uni?tavaju hrvatski nogomet
Post #1558 · Jan 10, 2007, 9:17 PM
Herri wrote:
po meni je sramota da dinamo, hajduk i rijeka koji imaju jake omladinske pogone

Za Dinamo i Hajduk ne znam, ali Rijeka nema jak omladinski pogon, imala ga je nekada, danas gotovo da ga i nema. Ovo danas nije nikakav pogon. Nema sredstava, nema infrastrukture, nema plana i programa, nema modernih metoda. Ponekad se mo?e i bez svega toga, ali onda treba veliki entuzijazam trenera mladih ekipa, a kojeg opet nema zbog malih im plaća. Jebe? entuzijazam kad trener mora misliti na otplaćivanje kredita. Dinamo i Hajduk mo?da stoje bolje po tom pitanju, ali svejedno ne stavljaju dovoljan akcent na taj dio kluba, ne temelje budućnost na njemu. Ono čega svi imaju je ogroman potencijal koji se treba adekvatno iskoristiti, a to se trenutno ne čini.

The goal of Ajax is to form talented young players into top football players. Only the very best will reach the top after a difficult and often long road. Johan Cruijff, Marco van Basten, Frank Rijkaard, Wim Kieft, Dennis Bergkamp and Patrick Kluivert are but a few of the international stars that have successfully completed the training at the youth academy.
At AFC Ajax, the training of top football players takes centre stage. That is why the youth academy is also known as the breeding ground of Dutch football. The further you get, the harder it becomes to maintain your place and to reach the ultimate objective - to play in the Amsterdam Arena. Only one or two players make it to the first team each year.

Ajax is partly dependant on players from its own youth academy. The youth teams are trained in exactly the same way as the first team en these boys are therefore already accustomed to Ajax?s style of play.

Central within the club is the style of play (4-3-3), training, behaviour and house rules. Ajax strives to keep the way of playing football recognisable; attractive, offensive-minded, creative, fast, fair and preferably far away from the own goal on the opponents? half.

Ajax has developed the so-called TIPS model, which stands for Technique, Insight, Personality and Speed. For each part there are ten criteria. P and S are generally innate properties, but I and S can always be developed further. The players own a special Ajax passport, in which all achievements are noted.

Ajax?s youth academy cannot accept individual external applications. Ajax only extend invitations after a long and deliberate scouting process.
Post #1559 · Jan 10, 2007, 10:30 PM
Tko ka?e da je entuzijazam veći kod većih plaća? Ne bih se okladio u to. Ukoliko je netko predobro plaćen, čini mi se da gubi entuzijazam i ?elju za dokazivanjem. Evo, moj sveučili?ni profesor isto se mora brinuti za otplaćivanje kredita, ali ima entuzijazma da besplatno radi stranice i skripte (http://www.ffst.hr/~logika/pilot/ulaz.htm). Honore de Balzac je napisao vi?e od stotinu romana(!), neki od njih su općeprihvaćene umjetničke vrijednosti (Otac Goriot, Sjaj i bijeda kurtizana...), a pisao je zato da bi otplatio dugove. Mnogi igrači vi?e pokazuju kad igraju u klubovima u kojima su manje plaćeni, nego tamo gdje imaju toliko novaca da im je svejedno da li su na terenu ili na tribini.
Post #1560 · Jan 11, 2007, 10:56 AM
Da, to je točno, vjerojatno je većini to samo alibi. Kako bilo, situacija je vrlo lo?a.

Sign in to reply

Replies are available for existing members only! For now 😅

Sign in