Dnevnik - Tip of the day

Replies: 4,200 Views: 452,606 Started: Dec 22, 2003, 4:50 AM Page 1 of 141
Dnevnik - Tip of the day · Dec 22, 2003, 4:50 AM
.....ahh poludio sam....5:55 pokazuje sat,a 5 mi je inace sretan broj...uglavnom, do sada smo se ja i Edi je*** sa blendom kojega sam isao staviti u svoj sljedeci projekt Kvizic Kruzic.
Sada kada je to sredjeno idemo van gledati kako se svijet budi...zapaliti Int(Rnd * 20) +1 cigaretu....i lijepo spavati !!!
Code of the day! · Dec 22, 2003, 6:27 AM
My code of the day(night):
StartOver:
If time > 7:00h AM Then
Call Piss()
Call SmokeOne()
Else
Wait 3600000
Goto StartOver
End If

If Rnd*2 = 1 Then
Call StayAwake()
Else
Call Sleep()
End if

hehe, am I a geek or what :)
zasto spikam engleski, bas sam spaljen (on cjelonocnog programiranja) :joint:

Ma nisam napravio skoro nista korisnoga za sebe veceras, joj, stalno sam nesto bratu pomago i tako.. mozda sad ako ne odem spavat budem nesto programirao Gink the Fireman (mala Arkada di se skace na dole) i tak..
e da, i sutra moram vidjet ovaj link http://www.geekcode.com/geek.htm samo tako da se sjetim kad sutra budem nesto pisao ovdje!

>user disconnected
Post #3 · Dec 22, 2003, 6:29 AM
Dim JaCuPoluditi as Boolean, Shoot as Boolean
...
...
If JaCuPoluditi = True Then
EdiBoljeBjezi = true
If Edi.value = Pobjegao Then
GoTo ZaNJim
Else
KillHim = True
BeHappy = True
Sleep
Exit Sub
End If
End If

ZaNJim:
If Edi.Visible = True Then Shoot=True
If Edi.value = Death then
BeHappy = True
Else
BeHappy = False
End If
End If

If BeHappy = False Then
KickEdiMedjuNoge = True
Edi.Enabled = False
End if

Dino.Value = Sleep

----------------------------------------------------------------------------
Ovo se dogadja kada ne mogu nagovoriti Edija da idemo van zapaliti.
Post #4 · Dec 24, 2003, 12:01 AM
:lol: Sada idem u Photoshop nacrtati jos par slika za Kvizic Kruzic i onda idem lagano spavati...inace...BADNJAK JE LJUDI !!!

1st Update: :-?
Zavrsio sam sa slikama. Poboljsao sam Alpha Blend...sada izgleda full strava.
Idem sada spavati da se dignem ujutro i kupim nesto staroj za Bozic...

2nd Update: :(
Nikako da se skinem sa kompa...objavio sam na Pre-released Development Kvizic Kruzic, tj. samo sam otvorio novi Topic.
Ako nekoga zanima nesto vise o toj igri neka malo svrati tamo.
Sada stvarno idem spavati !
Post #5 · Dec 24, 2003, 4:03 AM
Joj a ja jos nisam nikom nista kupio, nemam ni para..
Opet ja budan barem do 5h, a moram se dignut do 10h, uzas, dva dana nisam spavao...joj, samo jadam.

A ustvari, sve je super, uspio sam sto sam htio sa programiranjem u DirectX8 i letim dalje...

> End of transmission
Post #6 · Dec 24, 2003, 6:50 PM · edited Dec 27, 2003, 3:30 AM
!!! MERRY CHRISMAS EVERYONE !!!

Veceras se ide piti i zabaviti :joint:
A sutra otvaranje poklone :P

> End of transmission
Post #7 · Dec 24, 2003, 6:57 PM
Sretan Bo?i?!
:clap:
Post #8 · Dec 25, 2003, 10:49 PM
Evo i mene u zadnji cas dok je jos Bozic...
SRETAN BOZIC SVIMA !!! Puno zdravlja, srece i novaca...
Post #9 · Dec 27, 2003, 3:30 AM
Eto kraja i danasnjem danu, zadnjih par dana nisam skoro nista programirao, valjda zbog blagdana. Sutra nastavljam sa poslom(kojeg ima na pretek) tako da se Gink the Fireman AlphaVer. moze uskoro ocekivati, ali samo tu na forumu, igra ide na stranicu tek kad bude cijela gotova, a ni to nebi trebalo potrajati!

Sutra(danas) se dizem rano ujutro, moram dati novi SiemensC60 na servis, naci se sa najboljom frendicom u teretani, i na kavu sa frendom iz tima da radimo na dokumentaciji za CursedIsland i novi GenerationStars.com tako da mi je jutro prilicno zauzeto..

A sada, pogledati Star Trek: Enterprise 2x19 i u krpe :sleep2:

> End of transmission
Post #10 · Dec 29, 2003, 1:04 AM
Malo sam procackao stare projekte i odmah sam pozelio napraviti nove verzije svih njih.
Sada cu mozda isprogramirati jos koju sitnicu za Kvizic Kruzic i onda bi trebao pomalo u krevet jer je sutra radni dan.
Moram nagovoriti Edija da ode samnom u Computer Shop da im odnesem svoj procesor-cooler (jer su sada u kompletu...melted) i praviti se blesav...Moramo tamo doci kao neki zbunjeni...oprostite zasto ovo ne radi...itd. Ali Ediju se neda ici samnom a ni meni sam...
Idem...laku noc ljudi....
Post #11 · Dec 29, 2003, 2:03 AM
> connection accepted

Eh, eto mene. Dosao sam se javiti prije nego li se bacim na nocno programiranje, imam posla na bacanje. Izvjesce sljedi rano ujutro kad zavrsim sa programiranjem!

Dino ajde vise zavrsi i taj KvizicKruzic tako da se ti lipo vratis na ADnD:DMU i zavrsis ga, jer si ipak na projektu vise od godine dana, kao da snimas Titanic.

> programming started @ 02:59 ET
> end of transmission
Post #12 · Dec 29, 2003, 10:23 AM
> connection accepted
> programming ended @ 10:15 ET

Slabo obavljen posao veceras/jutros, imam velikih problema sa Time-based Modeling!!! NEED HELP!!!
Ali sam nesto novo naucio u DX8 i sredio AlphaBlend da redi najbolje sto moze.

Danas se ide gledati Lord of the Rings 3 i ranije spavati(ovisi, ako mi netko da rjesenje na gornji problem nema teorije da idem spavat, hehe, eto sto znaci voljeti svoj posao)...

Pozdrav svim curama programerkama (joj da mi je upoznat jednu :) )

> end of transmission
Post #13 · Dec 29, 2003, 12:06 PM
ARRRGH! mene je izludilo sta sam za tankmaniu isa napravit fadeout i fadein izmedu levela, pa nikako.... izludicu...
idem sad kupit nesto... (digic)
Post #14 · Dec 29, 2003, 2:47 PM
> connection accepted
Heh, ja svoj digic imam vec nekih godinu dana, sad je vec malo slabiji za standarde ali jos uvjek sluzi svrsi: slika, hehe. Ali moze slikati do 1024x i filmice do 320x240.. koji ces ti uzet?

Ja sam bas neki dan radio na fadeout/in za prelazak iz jednog menija u drugi i prilicno sam dobro to izveo, zna mi malo stekati ali to ionako testiram na slaboj masini od 600mhz.

> end of transmission
Post #15 · Dec 29, 2003, 3:11 PM
Evo bas gledam izmedu ova 3:
Amstrad - 1070kn
Premier - 1150kn
Olympus - 1330kn
Post #16 · Dec 30, 2003, 1:51 PM
Malo mi se cine skupi za svoje mogucnosti.. nebi trebao dati vise od 1000kn za 2.1Mpix...
Post #17 · Dec 30, 2003, 2:49 PM
Ipak sam uzeo Olympusa (nasao sam za 1150kn).
Slika kao zmaj :D
Post #18 · Dec 30, 2003, 8:39 PM
Aaa, strava, inace, obozavam slikati (pogotovo sa digitalcima)! Jednom kad ti se bude dalo, slikaj komp pa mi pocalji sliku tako da vidim kvalitetu slike i komp usput :)
Post #19 · Dec 31, 2003, 5:06 AM
Ne mogu spavati...ovaj edi cijelu noc tu nesto tipka, slusa...mjenja programe...jos je upalio pecicu pa sam se skuhao...
I tako dignuo sam se malo da vidim sta ima na forumu, mozda pogledam neki film i idem nastaviti spavati...vratiti se dragoj u krevet...

Danas sam kupio kockice za ADnD koje cu mozda nekako slikati i ubaciti u program.
Post #20 · Dec 31, 2003, 6:30 AM
> connection accepted
Stara godina, 7:24h AM, a ja te sad u krevet...jooj!
Jedva cekam do preksutra da mogu nastavit dalje sa poslom jer mi uopce nije do nekog slavlja Nove, obicna brojka na kalendaru.. .. (meni fali djevojka, tu na forum dodjem bacat depresive :roll: )

cya ni a few days guys!
!!! HAPPY HOLLYDAYS !!!

> end of transmission
Post #21 · Dec 31, 2003, 12:46 PM
Evo slike.
U originalu je 1600x1200 ali sam smanjio da zauzima manje.
Post #22 · Jan 2, 2004, 2:02 AM
Glavno da se igra CS :lol:
Dobra kvaliteta slike (bez obzira na to sto si smanjio sliku)!

Ja sam se bas naslikao sad za novu, jedini bed mi je sto nemam blic na kameri tako da se skoro nista ni ne vidi :(
Post #23 · Jan 2, 2004, 9:47 AM
> connection accepted
Eto mene opet cijelu noc proveo na kompu(sada 10:45), manje vise surfajuci netom u potrazi za informacijama za DirectX8 i sl., sve za programiranje uglavnom.

Sutra mozda upload-am Gink the Fireman..

P.S. 03.01.2004 - MER A se spusta na Mars, moci ce se uzivo pratiti slika sa Marsa.
Gdje je sada: http://mars1.jpl.nasa.gov/mgs/realtime/mera1.jpg
NASA TV: Live (tu ce i biti prijenos)
> end of transmission
Post #24 · Jan 2, 2004, 4:05 PM
Hehe, nije CS, ali blizu :)
Sutra ili prekosutra cu uploadat TM! v0.5.5, samo da nacrtam jos par ekrana. Jesu li vam prosirili limit za site?
Post #25 · Jan 2, 2004, 6:42 PM
Jos nisam dao zahtjev za prosirenje, dati cu ga cim budem upload-ao novu stranicu preko ove...
Sad cu malo procackat i obrisat nepotrebno tako da oslobodim malo prostora..

Koliko ti sad zauzima TM u zipu?
Post #26 · Jan 2, 2004, 7:13 PM
Ne?to manje od 1,5 MB
Post #27 · Jan 5, 2004, 7:12 AM
> connection accepted
Eto da se javim, ipak je ovo neka vrsta dnevnika..
Gink the Fireman sam uploadao, danas nastavljem s njim (jucer nisam stigao). Imam sad posla na bacanje... ovu igru radim samo da bi usput poboljsao svoj prvi DirectX2D Engine.

Prvi Rover se uspjesno spustio na Mars, bilo je ful zakon gledati uzivo prve slike sa Marsa!...

Moja danasnja skripta:
<JAVA>hamburger, kava, programiranje, jesti, pogledati startrek, izlezavanje, programiranje, kava, spavanje...</JAVA> :)
> end of transmission
Post #28 · Jan 5, 2004, 11:54 AM
Ba? sam otvorio u notepadu onaj source uz Ginka, stvarno je super.
Ja sve radim na tu?em engineu :oops:
Sada mi nije i tako mogu?e napraviti svoj engine (pola stvari i ne kuzim), pa zato koristim gotovi DelphiX, koji skoro pa se dijeli s Delphijem koliko je rasiren. Za dobar 2d ne treba nista vise... (jedino mozda OpenGL?)

BTW Napravio sam za TM! animaciju za vojnika, minu, i sprite za unistene prepreke (pregazene ograde/kamenja), i tenk ubrzava kad se drzi desna tipka. :D

program petiprvog2004
begin
randomize;
rucak:=random(50)+1;
eat1.(time:1500, items:rucak);
shop1.items.find('punjac_za_baterije');
DoSomething;
if something=5 then
begin
think.item.find('skola')
briga:=true;
glava.bol:=true;
end;
end.
Post #29 · Jan 5, 2004, 5:50 PM
> connection accepted
Hvala na pohvali, Gink sam i htio sto jednostavnije napraviti tako da njegov engine bez beda koristim u buducnosti za druge 2D prijekte. Sve sto treba da bi aktivirao DirectX sam strpao u jedan modul(file)tako da to vise ne trebam dirati.. sad je sve lakse.

Ma 2D je sad zakon, samo malo naucis taj DX, bio on za VB ili Delphi i bog si, mozes napraviti sto god hoces u 2D-u... ja sam puno toga i naucio kopirajuci tudji code, danas mi za rjetko sta treba neciji code, od svog tog silnog Copy&Pasta ti udje u glavu sve...

Kad se moze ocekivati novi TM download? I want to see it! :P

hehe, think.item.find('skola'), glava.bol:=true; :wall:

Sutra upload-am Gink verziju sa brojanjem bodova(samo osnova, bice tu 100 nacina za dobiti bodove) a mozda stignem i napraviti algoritam za random stvaranje tileova jer mi se ovaj nacin ne svidja, pre razbacano, trebale bi biti malo vise spojene kocke(tileovi).

Now, I go sleep :) (wake for 29 hours without closing the eyes)
cya tomorrow!
> end of transmission
Post #30 · Jan 5, 2004, 8:59 PM
Novi TM ce pricekat jos par dana jer zelim dodat jos 1 level i napraviti klupe u park levelu (ili nesto slicno sto se unistava za bodove).
Kasnije mozda dodam u TM jedan bolesni level, ali neka to ostane iznena?enje za betu :)

Sad me najvise muci fps. Valjda se nece raspast :-?

Ajde napravi Ginka da se igram :lol:
Stavi da i umire tako da bude zabavnije (...ok, ovo zvuci cudno...).

Sign in to reply

Replies are available for existing members only! For now 😅

Sign in