Post #211
· Mar 4, 2004, 9:15 PM
Malo sam citao vas razgovor...ne slazem se sa davanjem svih prava...jer ipak, ja mislim da je najlakse zaraditi sa nekim sequel igrama (igre u nastavcima)...recimo izdamo Gink i onda se ljudima svidi i mi zaradimo 5000$ ili Eura...i nemozemo raditi Gink 2 osim ako cemo otkupiti prava od ljudi kojima smo prodali prava ili npr. netko vidi kako je igra fora i kako bi ju on mogao bez beda napraviti u DX9 i napraviti ju full jebeno i onda on zaradi 1 000 000 $...
Neznam ni kako to ide sa autorskim pravima, tako da sam mozda ispao glup sa ovim gore...ali ko ga ****.
Zelim da nase igrice budu nase i da lijepo pise Generation Stars i nasa imena preko cijele kutije, CD-a, u casopisima...tako da ako netko igra igru jednostavno ne moze izbjeci nas link, email, ime prezime...
E sada totalno pricam gluposti !
Natjecanje se blizi, a ja sve manje radim na Kvizic Kruzicu !
Trebalo bi mi 20tak pitanja na ENG (tebalo bi mi barem 100, ali...) ! Sva pomoc je dobrodosla !!!
Da li da na natjecanje izadjem samo sa Cro/Eng/Ger ili da stavim i Ita/Fra ?
Mozda je bolje da to pustim i nadam se da cu proci na drzavno ???
Onda na drzavnom imam sta pokazati, a uostalom tesko mi je sve to napraviti u ovih tjedan dana jer jos moram i nabaviti pitanja na svim tim jezicima !!!
Recite mi svoje misljenje o Kvizic Kruzicu ! Nema beda ako je dobro ili lose! Ljudi smo !!!
Neznam ni kako to ide sa autorskim pravima, tako da sam mozda ispao glup sa ovim gore...ali ko ga ****.
Zelim da nase igrice budu nase i da lijepo pise Generation Stars i nasa imena preko cijele kutije, CD-a, u casopisima...tako da ako netko igra igru jednostavno ne moze izbjeci nas link, email, ime prezime...
E sada totalno pricam gluposti !
Natjecanje se blizi, a ja sve manje radim na Kvizic Kruzicu !
Trebalo bi mi 20tak pitanja na ENG (tebalo bi mi barem 100, ali...) ! Sva pomoc je dobrodosla !!!
Da li da na natjecanje izadjem samo sa Cro/Eng/Ger ili da stavim i Ita/Fra ?
Mozda je bolje da to pustim i nadam se da cu proci na drzavno ???
Onda na drzavnom imam sta pokazati, a uostalom tesko mi je sve to napraviti u ovih tjedan dana jer jos moram i nabaviti pitanja na svim tim jezicima !!!
Recite mi svoje misljenje o Kvizic Kruzicu ! Nema beda ako je dobro ili lose! Ljudi smo !!!
:wink: